Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
02.07.29
18.09



närvarande


Tillsammans i stillhet
i väntan och åminnelse
när var ande
åter igen

- En skål för vännen som föder livet!

Bjud upp
en dans
vilar i din famn.

- Hör hon sjunger!

om sommarens fuktighet
och lindblomshonung
dofter
i hennes hår

hennes andetag tystar fåglaläten
hennes gång är följsam, för vinden

hon glöder
i elden, brinner
ljus
av längtan, dold
i hennes närhet

vilar
mina andetag




Fri vers av Nightngale
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-11-05 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale