Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
03.07.14 Tänk så lätt det kan vara
07.30 att odla skräck i ett barnhjärta...



fixstjärnor


kan tänkas vi har ett ansvar gentemot varandra
att behandla väl och inte fara med osanningens
hårdslående segelvindar...

där plötsliga kast skingrar vår färdvägsrutt
och navigatören står med villrådighetens lykta,
lysande över sjökortets raka linjer...




Fri vers av Nightngale
Läst 413 gånger
Publicerad 2005-11-05 02:10



Bookmark and Share


  Anna H
Den här gillar jag. Visst har vi ansvar för varandra. Det är så mycket som vi människor gör utan att tänka på vad det kan tänkas få för konsekvenser för dem vi har runt omkring oss.
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale