Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅGAR VÄDRA VÅR

vågar vädra vår

när ingen annan vågar

vågar lyssna på

det alla andra sågar

våga, brinn och vinn!

segern är ju vunnen

en förlorad son

är nu återfunnen

 

ljusna, dagas, gry

mörkret har jag lämnat

jag har valt att fly

från det torn som rämnat

står på säker mark

i en värld som skakar

svag men ändå stark

beder jag och vakar

 

hjärtats ögon fästs

på en ljusets riktpunkt

hemmavid är bäst

hemmavid är allt lugnt

Ordet lyser väg

vildmarken är dyster

vandra steg för steg

kära lilla syster

 

LARZ GUSTAFSSON   090106







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
imponerad av hur du använder orden
2010-03-21

  mare VIP
Fint skriven...
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP