Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Tag ett andetag
ta det djupt
slut ögonen och bara njut

Vila ditt huvud
här hos mig
vila det länge

Sov nu lungt
sov för alltid

Smärtan försvinner
tillsammans med allting

Tag ett andetag
ta det djupt
slut ögonen och bara njut

Jag finns med dig
och du med mig

Jag älskar dig
du älskar mig

Tillsammans för alltid
fast du ej är här

Du finns i mitt hjärta
där jag minnet av dig bär

Tag ett andetag
det sista du drar
ta det djupt
slut ögonen och bara njut




Fri vers av Rebecca <3
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 10:41



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Som tidigare kommentar så gillar jag det sättet du upprepar vilket visar att du starkt vill visa detta budskap ordentligt.

Det som binder ihop allt som en fin present är det absolut sista du gör, du avslutar med upprepningen och gör det galant!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Rebecca <3