Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAMP I LJUS

jag arbetar

framför datorn

jag bygger en

tidsmaskin

jag iakttas

från ett vakttorn

jag följer

en strikt rutin

 

jag vilar i

varsam kärlek

jag läks i

ett hav av ljus

och höjer min blick

från kampen

från jordelivets

vassa grus

 

 

jag vaggas av

vilans vågor

jag fylls av

Din energi

jag skapades

med förmågor

som Du tar

Din boning i

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-24 11:56



Bookmark and Share


  Redeemer
Vackra ord!
2010-03-25

  mare VIP
Vacker dikt...
2010-03-24

  anits VIP
Mycket fint skrivit, tål att läsas
om och om igen.......
2010-03-24

  Anders Nordlander VIP
så är det...
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP