Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNABLICK

 

barnablick, barnablick

alla dessa år som bara gick

barnablick, barnablick

en hel epok som föddes, kom och gick

trots allt det ansvar som jag

plötsligt fick

behöll jag nog trots allt

min barnablick

 

LARZ GUSTAFSSON

25/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-25 07:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2010-03-25

  rebecca d VIP
ja, då har du behållit det väsentliga!
2010-03-25

  Amorina
Underbar dikt att läsa!

Så fint att behålla sin barnablick på livets snåriga stig.

Hälsningar från en barnablick till en annan. :)
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP