Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIGGARÖGON

vem bryr sig om

vem jag fäster mig vid?

det räknas inte alls

vem bryr sig om att

den insikten blir

som snaran runt min hals?

med tiggarögon

besudlas din kropp

ett tragiskt fenomen

och silverkulan

ska löpa sitt lopp

som lille davids sten

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-25 11:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det är den INTE.
Har jag skrivit silverkulan så har jag gjort det för att det ska stå så.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP