Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster skulle jag tala med dig

"Du är allt för skum."

Improvisation.
Sanna mina ord.
Grym är galen.
Vacker är varm.
Svulstig är saften.
Ertappad och förstörd.

Sedan.

Belevad i längtan efter snedsteg.
Turbulens och
Vibration på
Variation i min
Existens.
Då smart är dum,
Plats är rum,
och inget längre är frihet.




Fri vers av OsJu
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu