Det finns inte en enda lögnande från djävulen eller någon människa som kan få mig att sluta tro på och/eller proklamera Jesus Kristus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns inte en enda lögnande från djävulen eller någon människa som kan få mig att sluta tro på och/eller proklamera Jesus Kristus.




RÄDDNING

rädda dig medan du kan

sätt dig i säkerhet

låt dig försonas med Gud

Han är en verklighet

blodet från golgata kors

renar den själ som tror

Han gick en extra mil

i dina trasiga skor

 

rädda sig den som kan

ingen kan rädda sin själ

du blev din överman

du blev en syndens träl

endast hos Jesus finns kraft

som sätter fången helt fri

friad från dom och straff

får en rättfärdiggjord bli

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-26 07:09



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, just så!
2010-03-26

  anits VIP
En helt underbar text
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP