Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
94.08.29 
23.18



kött

  
    Mörk natt, hesa skrik, rädsla, panik.
    skimrande asfalt, droppande löv
    Svart katt, dessa freek, rädisa, arsenik,
    blinkande lampa, vägarbetsbruk.
    
    Ljus dag, detta fik, hälsa, på sanskrit,
    glittrande kallt, kylig personal.
    Vit lag, heta lik, älska, denna skit,
    smittande stämning, förlorar varje hämning.

    "Mera lik till denna sal, höjer min arbetsmoral!"




Bunden vers (Rim) av Nightngale
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-11-06 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale