En liten aptitretare för alla de som ständigt nagelfar det jag skriver.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten aptitretare för alla de som ständigt nagelfar det jag skriver.




POET I MOTVIND

om det är spännande

festligt och förbjudet

så finns en lockelse redan där

då strider köttet mot

det sjätte budet

en skog av pekfingrar höjes här

men det som stentavlor

aldrig kunnat göra

och det som bannbullor icke förmår

det kan nådens budskap

genomföra

under den korta tid

som återstår

 

 

svart läder, stövlar, smisk och sodomi

en orgie i förbjuden poesi

helt plötsligt bjuds jag upp till dekadans

en het men mycket riskfull rockromans

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-27 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP