Tänd FLER lampor! Det har jag gjort.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd FLER lampor! Det har jag gjort.




KAMPÅR

för en tid som denna

i ett land som vårt

vad vi än må känna

motståndet är hårt

trots allt svek, all feghet

under årens lopp

är vi Guds församling

är vi Kristi kropp

ingen plats för hjältar

eller politik

babelstorn ska vältas

av en dynamik

som ska genereras

av en dynamo

som kan aktiveras

enbart av vår tro

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090714








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 20:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det får ju stå för dig.
Jag är för Kristus.
2010-03-30

  anits VIP
Så sant, så sant
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP