Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturligtvis. Såhär ska det ju vara.


Egen härd....

Idag

(ikväll)

flyttade din lägenhetskompis ut

och mina saker

om än bara några få

flyttade in




Garderoberna

blev våra

istället för hans

och badrumsskåpet

stod tomt

och ropade efter våra saker

Våra!




Min ansiktscreme

brevid din deo

din rakapparat

brevid mitt nagellacksborttagnings-

medel

och darling, baby

sugar

vad det känns bra!




Fri vers av Tea Alex
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-28 20:06



Bookmark and Share


  Blåbäret
tänk att just badrumsskåpet är så avslöjande och bedyrande av kärlekens existens :)
man tror ju att till och med ens tandborstar hånglar när ingen ser på...
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex