Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har min pojkväns lägenhetskompis flyttat ut - och jag kan så småningom börja flytta in! :)


Vardagsrumsglädje

Tänk att något så enkelt

som ett eget vardagsrum

(som bara är vårat)

kan kännas så välsignat

underbart, jättenaturligt

och tacksamt



Dela lägenhet

ja det går bra

men leva bara vi två

ja det går än bättre




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger
Publicerad 2010-03-28 20:07



Bookmark and Share


  Blåbäret
låter som om ni har matematiken på er sida :)
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex