Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magsjuka. Inte trevligt.


12timmars

Glädjen

när kroppen åter

verkar behålla vätska

känns oändlig




Fri vers av Tea Alex
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 10:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja den där magkrampen är inte trevlig
2010-03-29

  blaite
Tungt. Har du ståt på knä hela natten..
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex