Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Magsjuka. Inte trevligt.


Tusen ting

När man är frisk

önskar man sig

tusen ting

När man är sjuk

endast ett -

att få bli frisk.



Jag vet inte

om jag behöver säga

något mer




Fri vers av Tea Alex
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-29 10:03



Bookmark and Share


  Blåbäret
krya på dig... :)
2010-03-29

  Emme VIP
Jag håller med föregående talare.. Vi förstår...
Bra skrivet!
2010-03-29

    ej medlem längre
Nej, jag tror vi förstår :)
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex