Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungens son

Den ögnablick av min varelse renar mitt hjärta, oh min själs vackra himmel, där mina farfäder vakar över mig.
Ståendes där på en havstrand, reflekterande, över livet, insvept i glisande vågor.
Ståendes där med alla kungars tidigare rubin krona i min hand som en del utav alla jordens små hänryckningar.
Ty jag, vid vågorna som glisar, lik de gudomliga första, våra historiska förfäder, blind för de innersta ljuvligheterna i mitt liv.
Jag öppnade mina tårfulla ögon såg jag jordens härligheter då mina känslor är täckt av naturens majestätliga underverk, känslorna har nu förvunnit till nästa soluppgång.
Förträngda känslor, den svarta svagheten slåss med svaghetens underverk, jordens härligheter.
Dessa dödliga stoft, ställt sig underst, då alla andra härligheter klädda i den skimrande formen av vågor.
Min far, kungarikes största krigshjälte, ty myten uppstår om att jag är likadan.
Jag är en vekling i min fars krigande kropp då drömmar jag äger säger emot.
Ty jag är unik och inte stark i sinnet, en avvikelse ifrån de historiska kungarna, mina farfäders historier blivit utspelade som.
Jag har lagt till minnes min fars begravning, vi hade intet hjärta att bisätta honom ty han var för vacker för att falla ner i mörkret. Den guldbestänkta hjässan utstrålade så, våra hjärtan levde i överflöd av harmoni, att se honom i dödens kista.
Livets då mäktiga förtrollning upplöstes i sorglig rök men jag då lyfter min syn fåfängt mot himlens glans, där i det höga blå.
Ty jag var gudomlig, kung, verkligheten lyckades aldrig tränga sig in i mitt undermedvetna, ty jag var för egocentrisk för att tyda mina känslor.
Göra allt, undslippa livets mörker, in glasad inombords med hjälp av lent vin.
Det sköna jag bildar, är mera än gammal stoft ty jag har denna skönhet som sprider mig glädje.
Jag ska fiska världens guldsand ur vårt gamla tidevarv och följa dess gamla legender och historier, ty det är historien vi lever efter.
Med historien bakom min spriande kropp, hittar jag världens guldsand, den skönhet en kvinna får spela som roll, i ett kungarike som intet är värt mer.
En uppspelad vals, i livets varma hjärtan.




Övriga genrer av mappi
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mappi
mappi