Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANDRINGSMANNEN

tills jag vandrar allena bland syréner igen

tills jag njuter konvaljernas arom

lika ensam som mannen från picardie

han som bodde och levde på en pråm

ska jag skapa mig bilder på hur det ska bli

transformera vision till poesi

en dag företar jag min finalpromenad

sedan ska jag för evigt vara fri

 

många ryggtavlor ska jag få se innan dess

vackra huvuden som snabbt vänds bort

och mitt kötts och blods hjärta som vänts från mig

bort från barndomens lek som var så kort

jag ska gå med min börda till Frälsarens tron

öppna hjärtat för läkedom och tröst

en dag övergår våren i sommar som sen

tappar livet och övergår i höst

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-30 07:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert, dina ord berör
2010-03-30

  Betlehemsstjärnan VIP
dina ord berör...kan inte beskriva känslan...men den är underbart skir och vacker.../B
2010-03-30

  Elaine.S VIP
Den här var verkligen fin Larz..
2010-03-30

  Anna Hägglund
Underbart skrivet Larz!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP