Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartaste saknad

Snälla

snälla älskling

snälla älsklingen snälla

bara säg

att du älskar

mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex