Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nähä. Ändrade planer.


Adressändra, igen.

Inte leva

ihop

inte flytta hit

mina flyttkartonger

sa du

jag som nyss skrivit

dikter

om kärlek

och gemensamma badrumsskåp




Paff

jag blev paff

och försökte vara

resonabel

och inte besvärlig

förstående

och inte mjäkig



Jag grät såklart

och du

stod på knä

vid min fåtölj

och höll om mig




Sen fick jag skjuts

hem

dit där jag ska

leva

bo kvar




Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 21:30



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt nära verkligheten........mycket mycket bra!
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex