Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här känns som ett dåligt skämt. Ska vi göra slut nu?


Och jag ska inte bli patetisk

Nu stundar tomma nätter

nätter utan din kropp

brevid min

när jag ska sova



Nätter utan dina snarkningar

och utan dinn skäggstubb

mot min hud



Utan dig

utan dig

ska jag sova



Utan dig

utan dig

ska jag vakna



Utan dig

utan dig

ska jag andas




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 21:47



Bookmark and Share


  blaite
Stackars dig igen och igen. Klockren text om dina funderingar
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex