Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner hur jag försvinner.


Lova inget, håll allt

Och jag har lovat

mig själv

att inte bli patetisk

inte ringa dig mitt i natten

och ropa högt om saknad

inte gråta ut min sorg

över dig och vårt förlorade vi

inför dig



Vi får se

om jag kan

hålla mig




Jag trodde det fanns ett vi

och kanske finns det ännu det















Kanske?






Vi har en början

har vi nått

ett slut




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex