Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska vi göra slut nu?


Jag sover ensam med mig själv inatt

Det kan inte vara såhär

Kan inte vara

så galet



Det är mot alla lagar

bryter all mitt vett och sans



Snälla ring mig direkt

och säg att jag har

rätt

(i alla fall den här gången)

att det är kaiko och fel

helt vridet och ett missförstånd




Säg att allting

är ett missförstånd




Snälla läs mina tankar

och ringa mig och säg

att allt inte är

förbi

att vi har

en framtid

ihop

Att mina saker får stå

brevid dina

i badrumsskåpet




Fri vers av Tea Alex
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-03-30 22:00



Bookmark and Share


  lycksele
Hej.
Tråkigt Lindy.
Jag förstår du är alldeles i upplösning och nästan förtvivlan. Jag känner mej så hjälplös. För vad kan jag eller någon göra för dej. För att lugna dej något?

Några saker.
1. Sov i natt om du kan sommna.
Det är bra för själen.

2. Hur det än blir med er två, så kommer du att överleva. Livet krånglar sej alltid vidare på nåt sätt.

3. Om du har en RIKTIGT god vän. Gärna äldre. Som du kan ringa och prata med, Så Gör Det!!!
Det är mycket att dela sån här jobbig sa med nån man har förtroende för.

Bedja är väl okey. Men Gud har fått lite dålg hörsel numera. Har väl fått nåt skräp i örat ...

Hoppas du kan ta fasta på några av mina enkla råd. Det kan göra att du slipper allt för mycken börda nu.

KRAM från gamlingen
lycksele
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex