Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ett grönt kuvert.


Litet brev till Gud

Snälla Gud

jag vet vi känt varandra

rätt länge

sen jag var fjorton

om jag minns rätt



Jag minns det nog så

Gud, kära Fader

att jag var ledsen mycket

att jag grät

och ville ha kärlek

och bad om närhet

i mina drömmar



Åh käre Gud

jag längtar så

efter kärlek

och att bli omhållen

mina tårar är äldre

jag är 29

men samma längtan

bär jag på



Jag vill ha omtanke

få någon att älska

och jag vill ge

av allt jag har




Jag ber Dig inte

om champagne till frukost

och stora slott

eller en walkincloset

Kära Gud

jag ber om kärlek

snälla svara

allt blev så öde

när han la på



När han la på





Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-30 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex