Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ska gå. Detta. Ska det.


Om du gör slut

Jag har så mycket

som jag är tacksam

över

som min lägenhet

att den är min

och all mat

jag äter

varje dag



Jag har en kompis

och några till

som bryr sig om mig

och finns här

och det är guld

Det är GULD

att ha vänner

att skratta med




När jag gråter

tänker jag att Gud

Gud ser mig

jag är inte ensam




och om du gör slut

om vi ska avsluta här

ska jag överleva

ändå




Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 22:40



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mmm du SKA överleva men förstår din smärta...
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex