Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLIGA PERSONER

känsliga personer

skriver känsliga brev

doften ger vid handen

att man skrev med sitt skrev

märkliga personer

skriver märklig poesi

skönt i alla fall att

man inte låter bli

underliga dagar

kräver ovanlig strid

alice går i fishnets

det är upprorets tid

våren är på väg igen

och närmar sig stan

ankomsten ska äga rum

endera dan

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-31 12:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina rader, hoppas du har rätt
att våren är på väg.
2010-03-31

  Ezmeralda VIP
Ja du Larz jag blir glad, så bra så.
Jag väntar på endera dan, mmmmm.
2010-03-31

  firefire
snyggt!
2010-03-31

  Måna N. Berger
Endera dan, det är väl idag? :) Finurliga personer skriver underfundig poesi... :)
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP