Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1/4: Namnsdagslimerick till Hervor och Harald.



Jag bjuder dig till Estoril

min Hervor. Jag hoppas du vill

sa Harald en da'.

Hon tackade ja

tyvärr. Det var första april!

 

 

En enastående påskhelg

tillönskas alla!

Irmeline och Calle




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 07:29

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Korpen kraxar ett innerligt gladpåsk tillbaka!
2010-04-02

    Bodil Sandberg
Görbra limerick Calle!! GLA PÅSK!!!!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP