Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ska väl inte göra slut nu?


Kärleken jag fått

Åh älskling

ibland känns det

som om jag återervunnit dig

igen

nu när vi börjat om

på nåt konstigt sätt

nu när du och jag

fortfarande är vi

men på ett annat sätt



Ibland slår rädslan till

rädslan över att förlora dig

och jag vet att du mår bättre nu

när jag inte är så tätt inpå



Själv har jag tagit hand om mig

mig själv

och ägnar mig åt sådant

jag mår bra av

men jag tänker på dig

emellanåt

och känner tacksamhet

för den kärlek jag fått

so far




Fri vers av Tea Alex
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-01 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex