Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska vi göra slut nu?


Fortfarande

Redan

är klockan halv tio

redan



Jag känner som att jag väntat

hela dagen

på att få gå och lägga mig

somna

försvinna bort i nytvättade lakan

och bara tänka på

att du faktiskt

fortfarande

älskar mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 184 gånger
Publicerad 2010-04-03 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex