Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuft

Det var morgonen som väckte mig
sådär smekande som bara du kan
fast det egentligen redan var kväll igen

Det var natten som viskade
sådär ömt så att bara jag kan höra
fast orden egentligen knappt existerade

Det var solljuset som brände mig
sådär eldigt som det blir ibland
fast det egentligen var du, som tog mitt, förnuft till fånga




Bunden vers (Annat versmått) av Eilatan
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 23:54



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tycker om din kärleksförklaringsdikt
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Eilatan
Eilatan