Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslosamhet

Utan något alls
långsamma steg
i förvirrande vals

Utan minsta varning
snabbare steg
hoppas, utan aning

Utan ensamhet
stannar upp
tänker, på känslosamhet




Bunden vers (Annat versmått) av Eilatan
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-03 23:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
håller med kommentaren nedan..en härlig rytm...
i en omedveten medvetenhet
2010-04-07

  Monika A Mirsch VIP
intressant din känslosamma vals - vacker rytm - smygande tanakr
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Eilatan
Eilatan