Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var hälsad!



Framtiden oviss
det oförutsägbara
bär morgondagen
i skötet ensam idag
oförberedd för mötet

med dig omtumlad
får hjärtat i sken vaknar
i gryningen
välkomnar kärleken du
är min ovillkorligen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP