Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får se hur det blir.


Jag är fortfarande jag

Det är som om

jag återupptäckt

min lägenhet

och mitt område



Idag i vårsolen

kände jag hur mycket jag

älskar

den här lägenheten

och de gamla 50talskåkarna

stod stolta i solskenet

gula och fina och jag

andades frihet

i luften



Om det tar slut

så finns jag kvar

om det tar slut

så har jag inte förlorat mig

om det tar slut

är jag fortfarande mig



Ska inte glömma bort det




Fri vers av Tea Alex
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-04 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex