Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till lilla Bett-an!

 

Jag såg de konturer försvinna

som nyss gjort mig våldsamt betagen.

Jag trodde hon var en god kvinna

men blev alltså grundligt bedragen.

 

Hur skulle väl jag kunnat veta

att hennes så blodröda mantel

som frestade likt en muleta

var hem för en hungrig tarantel?

 

Jag drabbades raskt av dess bett

och det är väl knappast förmätet

att säga att hon förberett

min giftiga bortgång på nätet.

 

Så därför, go' vänner, jag ber

er att grundligt och väl övertänka

om kvinnan som emot er ler

har anlag att bli en Svart Änka. 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 13:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
älskar den här lilla spindelskapelsen!!
2010-04-12

    Bodil Sandberg
huuurrr ryser till sånt bett denna har!!!
såna varelser det finns ja "kors" i min dar!*
2010-04-11

  walborg
Det är livsfarligt att leva.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP