Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder 5:e april 2010



Frusna tårar från
himmelen vintergäcken
avvaktar våren




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP