Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt.


Vara mig

Jag känner mig ganska ensam

ikväll

inga som hade tid

att träffa mig just idag



Folk sitter på bussar

och tåg

på väg hem från släkt

och jag blir själv

idag

i sällskap

med mig själv

och kanske det också är nyttigt

att vara mig själv

i mitt eget sällskap

nu när jag inte är din

flickvän

längre




Fri vers av Tea Alex
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-05 17:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
man läker nog i sin ensamhet, när man inte behöver hålla kontroll på situationen och överfallande känslor...de får bara komma
2010-04-06

  Eldskimmer
"nu när jag inte är din

flickvän

längre"

Känns igen, och gillar.
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex