Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KK...Fårskallens förlorade ögonblick



Sömnlösa nätter
räknar han kvinnor han mött
utan ansikten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-07 21:17



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Som att räkna får kanske, å sedan drömma mardrömmar....
2010-04-08

  Paulina LH VIP
*gillar*
2010-04-07

    ej medlem längre
gillas, ska testa ... men med män då
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP