Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ingen fara.


Jag är inte rädd

Jag är inte rädd

för jag vet att det går

jag är inte rädd för oroliga kvällar

eller mardrömsnätter

för jag vet

att jag varit med om värre

förut



Jag vet

att jag klarar mycket mer

än jag själv kan förstå

jag vet

att jag orkar och tål

mängder mer

än jag ustått hittils

och jag har skratt

som skär genom kylan




Det blir varmt




Fri vers av Tea Alex
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 21:19



Bookmark and Share


    misan
ååå den här tycker jag om. så brukar jag också tänka när det behövs :)
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex