Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet är en skön känsla


Tacksamhetsvisa

Jag blir så lycklig

över allt det som är jag

och det som jag kan kalla mitt

Jag pratar inte om ägodelar här

utan om det som jag ser som väsentliga delar

av min vardag

som gör att jag kan vara just

mig



Jag har vänner

som är fina och goda

och en mor

med rosiga kinder och en hundvalp

som lurvar och hoppar

Jag har en säng

som är det skönaste

jag sovit i

och en gul gammal nalle

som ler snällt mot mig

oavsett väderlek




Fri vers av Tea Alex
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-08 21:35



Bookmark and Share


  tom boreland
nallar ska man ta vara på
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex