Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder av närvaro



Varandets konst att
andas och känna utan
att tänka på det




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 13:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
envar text går an att läsa, om skriven med sådan enkel omsorg såväl som insikt
2010-04-09

  notsomad
en svår konst, näst intill omöjlig
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP