Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckfullt väder



Driver dagg faller
regn lotusblomman sluten
fjärilens vingslag
kittlar kronbladen öppnar
sig som det vore solsken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 13:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
filmen 'driver dagg, faller regn' är nog en av de som är och varit mest populär att se i repris i Sverige, den har allt, även det mesta av rörelse i svart på vitt
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP