Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett svin till ett annat



Erkänner sin skuld
trots att han är oskyldigt
dömd för fridens skull
slaktdjurets sista ord njut
köttets lusta vid ditt bord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP