Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silar sand mellan fingrarna, får grus i munnen



Ett korn av sanning
gömmer sig i lögnen kan
inte hitta det
enstaka korn glimmar som
guld andra stirrar enögt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP