Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nu imorgon kan det vara för sent



Döden är livets
följeslagare tids nog
hinner den ikapp




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 14:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja tids nog - oftast för tidigt enligt vårt sätt att se - hinner den ikapp.....nuet är allt vi har
Gillar!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP