Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny människa.


Plötsligt bara

Skönt

att bara träffa någon

som man funkar

med

går bra ihop med

som lyssnar

och är intresserad

och som har intressanta

infallsvinklar



Härligt

med givande

möten




Fri vers av Tea Alex
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex