Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spännande!


Människor och alla dessa historier

Människor

är så fantastiskt

intressanta



Är få saker

som berör mig så

som stör mig så

och som förför mig så

som en människa

i sin enkelhet

som delar med sig

av sig själv




Fri vers av Tea Alex
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-10 21:42



Bookmark and Share


  Blåbäret
håller med dig..ett förtroende att bära ömt och glädjas av
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex