Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sitter i min kärlek nu

Du sitter i min kärlek nu
ser gryning,

jag tar din kropp
nära,

mörkret omsluter
att kyssa dina tårar fyllda,

snön yr denna natt
ditt hjärta talar

jag ville ha din skönhet evig nu,

vi möttes i en dröm




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth