Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solskensbarn utan solskenet


det finns inte plats för någon mig i mitt liv

Jag ska hit
sedan ska jag dit,
sen ska jag åt höger
och vänster samtidigt
jag ska orka allting
får aldrig vara svag

hör på er själva
så som jag måste höra
på era pipiga röster
och känn tyngden av
era bekymmer som ni
delar med mig och
lämnar kvar här
på mina bara axlar

ta era blytunga
drömmar ifrån mitt liv,
håll er borta
era naiva jävlar.

Kastar bort vad som
gör mig glad för att
orka tyngden av allt det andra
slutligen

finns det inte
plats för någon mig
i mitt liv

det finns bara plats för er
erat tjat och era händer
som sliter sliter och sliter.
släpp mig.
Ni håller mig så hårt
inte för att jag betyder någonting
inte egentligen

men för att ni behöver prata
ni behöver öron som vill lyssna
och psykologer är för töntar.
Era egoistiska jävlar.

Där i klassrummen
släpar jag fötterna
efter medan jag går
och jag ler
jag lyssnar
jag skrattar
jag bryr mig


och kastar bort vad jag
egentligen tycker är viktigt



accepterar det lilla faktumet att


det finns inte längre plats
för någon mig i mitt liv




Fri vers av Regnmolns tårar
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-04-11 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnmolns tårar