Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon



River ner gamla
tapeter lager efter
lager vart och ett
med sin historia några
med rubriker som skriker

krig och elände
andra mer romantiska
tranor på siden
körsbärsträd i blom spar ett
fragment från varje epok




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-11 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP