Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Barnet jag var blickade ständigt framåt
Han ville bli stor

Åldringen jag blir blickar ständigt bakåt
Han vill bli ung

Mannen jag är blickar ständigt inåt
För att kunna bli den han är




Fri vers av Marquis de Nerf
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-14 01:26



Bookmark and Share


    Melona
Tänkvärt med fin filosofisk poetisk klang.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marquis de Nerf